Summa CNC F-serija – Blog

Summa CNC F-serija – Blog

Summa F serija

Profesionalni sistemi za završnu obradu

Summa F Serija je odlično rešenje za doradu štampanog materijala u izradi inovativnih reklama, egzibitora, uzoraka, aplikacija za pakovanja, kutija i još mnogo toga. Uz sve veći arsenal alata i opcionih dodataka, ovo je prvoklasno rešenje za doradu i i izradu gotovog proizvoda sečenjem.

Ovi napredni flatbed sekači projektovani su za sečenje različitih pločastih krutih materijala, kao i rolni. Multifunkcionalna glava za sečenje, veliki izbor modula i alata i mnoge opcije za rukovanje medijima doprinose svestranosti i fleksibilnosti dorade. Serija Summa F, napravljena da raste zajedno sa vašim poslovanjem. Proširite poslovanje na nova tržišta kao što su dizajn ambalaže, POS i tekstilne aplikacije.

Šta sve može da se napravi na Summa CNC sekaču? Sitotehnika kao Summa distributer za regiju, radi prodaju, instalaciju, obuku i servis Summa uređaja i to kako one manje širine radnog stola 160cm, tako i modela sa radnom pločom 3.2x2m, sve sa beskonačnom konvejer trakom.

Ova CNC mašina služi da od štampanog materijala napravi gotov proizvod. Pomoću Mimaki UV flatbed štampača JFX200EX ili JFX500 možete odštampati željeni dizajn na kartonu, peni, PVC ploči, drvetu, foreksu, pleksiglasu a pomoću Summa F1612 flatbed sistema, koji je opremljen optičkim sistemom prepoznavanja markera za izuzetnu preciznost sečenja prema konturama, možete iseći material na željenu dimenziju koji je dalje spreman za montiranje i sastavljanje.

Upravo je ST Graf iz Sarajeva postavio sistem u kombinaciji Mimaki JFX200EX & Summa F1612 u kompaniji koja će se baviti izradom svetlećih reklama i POS proizvoda. Možemo reći da je kombinacijom ovih tehnologija korisnik zatvorio kompletne procese štampe na pločastim materijalima koristeci VHF tehnologiju.

Summa sistemi pored sečenja kartona, pena, PVC ploča, mogu raditi i v-rez za savijanje naprimer alubonda, bigovanje za savijanje kartona, rutiranje tvrdih materijala sa burgijom kao što su pleksiglas, drvo, forex PVC ploče, sečenje veralita, polikarbonata i sl. Pored svega toga, Summa može ricovati samolepljive folije, prosecati magnete i sve druge grafičke materijale iz rolne, potpuno automatski zahvaljujuci konvejer traci za neprekidan rad.