Mimaki sublimacioni štampači na 1.8m – Blog

Mimaki sublimacioni štampači na 1.8m – Blog

Mimaki TS55-1800

Vrhunska štampa velike brzine

Radi se o super brzom štampaču, maksimalne brzine 140m2/h koji je namenjen za proizvodnju velikih serija i metraža za potrebe odevne industrije. Pakovanje boje je čak 10L po jednoj boji što omogućava dug rad u kontinuitetu.

Pored standardnih i BMYK tu su i opcije sa light bojama plave i magente (Lb i Lm), kao i fluo bojama pink i žuta (Fp i Fy). Fluo boje su sve popularnije na tržištu grafičke i tekstilne industrije kako u estetskom tako i u bezbednosnom smislu. Plava boja umesto Cyan predstavlja pravi pomak u pogledu kvaliteta tonova.

Širina štampe od 1.9m daje produžene mogućnosti realizacije proizvoda za koje je potrebna veća dimenzija i ovde dolazi do izražaja proizvodnja backlit svetlećih kutija sa štampom na poliesterskim tkaninama koje su kederom zašivene i postavljene na aluminijumsku konstrukciju, idealan proizvod za grafičku industriju.

TS55-1800 odvaja vaš biznis i krajnji proizvod kako u smislu brzine isporuke tako i u ceni otiska koja je sada duplo manja u odnosu na najkonkuretnije cene otiska tekstila na tržištu. Softver TX Link je setovan tako da se štampačem Mimaki TS55-1800 upravlja preko mreže, tako da se nalog za štampu šalje sa udaljene pozicije.

Pored toga tu je i notifikacija koja se povezuje sa telefonom osobe koja će pratiti rad štampaca, tako da i kada ona nije pored štampača dobiće porukom na telefon obavestenje da li stampac radi, da li postoji zastoj, da li je nalog za štampu u toku i sl. Sertifikovani servisni tim Sitotehnike vrši instalaciju i pustanje u rad mašine na terenu.