UJV100-160 UV LED štampač – Blog

UJV100-160 UV LED štampač – Blog

UJV100-160

UV LED štampač nove generacije

Dobro došli ste u naš izložbeni salon gde od sada možete videti i najnoviji model UV stampaca Mimaki UJV100-160. To je UV štampač na 1.62m širine koji za štampu koristi UV boje. Otisak je odmah suv nakon štampe zahvljujući fiksiranju otiska sa UV LED lampama. Boje su fleksibilne 110% pa se moze stampati folija za potrebe brendiranja vozila.

Štampač se može konfigurisati u CMYK modu za štampu kolora, ali i sa belom bojom za štampu providnih materijala i materijala u boji. Bitna osobina ovog štampača je i stampa nekotiranih materijala, papira, filmova, plastika, kože, prosvetljenih poliestera i još mnogo toga. Sa opcijom za štampu parcijalnog laka u sjaju ili matu po želji ovaj štampač kreira dodatnu vrednost proizvodu.

U našem testiranju Mimaki UJV100-160 odlično se pokazao u štampi prosvetljenog tekstila (textil backlit). Nakon štampe ušiva se keder i štampana reklama se postavlja na svetleću kutiju. Štampa eko kože i prirodne kože je dala odlične rezultate za potrebe industrije obuće. Pored ovoga štampa slika i tapeta sa mat bojama daje duplo bolji diživljaj od eko solventnih štampača. Kada još uključimo belu boju i lakirane detalje mašti nema kraja.