UV LED štampač iz rolne na 3,2m – Blog

UV LED štampač iz rolne na 3,2m – Blog

UJV55-320

UV LED inkjet štampač velikog formata visokih performansi

Mimaki UJV55-320 LED UV inkjet štampač velikog izlaza koji pruža jedinstvenu kombinaciju visokokvalitetnog super širokog izlaza za masovnu proizvodnju banera, maloprodajne i izložbene grafike i drugih sličnih aplikacija širine do 3,2 m, uz dodatnu raznovrsnost dvostrukih simultano štampanje u rolni.

Bela boja dodaje vrednost štampi

Kombinacija bele i CMYK boja daje na vrednosti štampanju providnih medija.
UV boje formiraju deblje filmove boje u poređenju sa drugim bojama, koje smanjuju prenos svetlosti kroz obojeno područje, čak i sa pozadinskim osvetljenjem, omogućavajući završnu obradu sa živopisnim bojama. Štaviše, belo mastilo omogućava i troslojnu štampu u boji + belo + boja. Ova funkcija obezbeđuje prelepu reprodukciju boja za znakove sa pozadinskim osvetljenjem u bilo koje doba dana i noći.

Ugrađeno LED svetlo omogućava operateru da proveri kvalitet štampe za pozadinsko osvetljenje u toku štampanja

LED svetlo je instalirano na prednjoj strani mašine. Operater može da proveri kvalitet štampe pod skoro istim uslovima kao što se koristi za signalizaciju sa pozadinskim osvetljenjem.

Visoka produktivnost zahvaljujući LED-UV štampaču širine 3,2 m

Novi model ne zahteva sušenje, omogućava obradu i rad odmah nakon štampanja, čime se smanjuje ukupno vreme rada. Visoka brzina štampe od 60m2/h postiže se na baner materijalu u režimu velike brzine (300 × 600 dpi, 4 prolaza). Širina od 3,2 m omogućava mogućnost štampanja u dve rolne.

Rešenja za nesmetano štampanje

Jedinica za proveru mlaznica (NCU) automatski otkriva i čisti začepljene mlaznice. Štaviše, sistem za vraćanje mlaznica (NRS) koristi samo dobre mlaznice kao zamenu, ako se začepljene mlaznice ne povrate nakon čišćenja. Ove funkcije održavaju konstantno štampanje i smanjuju otpad od štampanja zbog neispravnih mlaznica.

Mimaki superiorna tehnologija kontrole kvaliteta štampanih slika

Mimaki Fine Diffusion 1 (MFD1), patentirana tehnika dizeringa, ugrađena je u Mimaki RIP RasterLink6Plus softver. * Broj patenta / JPN: 5230816
Mimaki Advanced Pass Sistem 4 (MAPS4) smanjuje trake i neravnomerno štampanje u boji.
Tehnika „kontrole talasnog oblika“ obezbeđuje tačnost sletanja kapljica mastila.