Traka

Traka

3M

traka

VHB trake

VHB 4941 ; VHB 4910

3M VHB (Very High Bond) su obostrano lepljive penaste trake koje obezbeđuju trenutan, veoma jak, trajan i nepropusni spoj uz istovremenu jednostavnost u korišćenju kako u unutrašnjoj, tako i u spoljnoj sredini. Zbog toga su, u velikom broju primena, u stanju da zamene šrafove, nitne, varove, tečne lepkove i mnoge druge mehaničke pričvršćivače.

Primena

3M VHB trake imaju široku primenu u većini industrijskih grana. Koriste se u građevinarstvu, staklarstvu, industriji izrade reklamnih konstrukcija i znakova obeležavanja, drvnoj industriji, proizvodnji nameštaja, izradi saobraćajne signalizacije, proizvodnji elektronskih uređaja i mnogim drugim granama industrije.

otpornost na vremenske prilike, trajnost
estetika, fleksibilnost dizajna, snaga
snaga i izdržljivost
spojite više materijala, otporna na udarce
otporna na viracije, brzo se postavlja
eliminišite tačkasto zavarivanje, otporna na visoke temperature
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Ušivne trake

8910 Silver ; 8987 Fluo-žuta

3M ™ Scotchlite ™ reflektujući materijal dizajniran je za poboljšanje vidljivosti u uslovima slabog osvetljenja i noću. 8910 Silver – Sertifikovan za različite globalne standarde visoke vidljivosti, kao što je ANSI / ISEA 107. 8987 Fluo-Žuta – Proizvod je otporan na plamen ali nije sertifikovan prema NFPA standardima. Fluorescentna svojstva pomažu da se materijal učini vrlo vidljivim pri dnevnoj svetlosti, zori i sumraku.

Duplofan trake

9086 ; 9088

Duplofan traka ili duplo lepiva traka sadži lepak koji pruža dobro prijanjanje na površine visoke i niske energetske vrednosti. Duplofan traka ima odlično inicijalno prijanjanje i omogućava da se dobro sjedinjavanje lepka i podloge postiže brzo nakon aplikacije.

Previous slide
Next slide

Vehicle Conspicuity Marking Tape 3M DG 983

Osvetljenje vozila, puta, barijera i rampi

Previous slide
Next slide

3M™ Diamond Grade™ 983

Reflektujuća traka

Reflektujuća traka specijalno dizajnirana da poboljša vidljivost vozila. Ova High Intensity retroreflektujuća traka zbog jakog lepka se može staviti na različite podloge. Ukoliko se adekvatno zalepi, ova veoma izrdžljiva traka može izdržati i do 5 godina u spoljnim uslovima.

3M ™ Luminous Film 1587

Svetli u mraku

3M ™ Luminous Film 1587 je svetleći film visokih performansi za bezbednost i signalizaciju za izlaz u slučaju opasnosti kao što su sigurnosni znakovi u zgradi, brodovima i vozovima. Nakon što je bio između 10 i 30 minuta na sobnoj temperaturi, može da svetli noću ili na tamnom mestu i do 8 sati. Može se koristiti bez struje a takođe može i neograničeno da traje. Nije otrovan, nije štetan, nije radioaktivan, ne traži neku posebnu zaštitu, lako se koristi i pouzdan je.

Previous slide
Next slide