Reflektujuća folija

Reflektujuća folija

FOLIJA / TRAKA

reflektujuća

Saobraćajna signalizacija

3M Diamond Grade 4000

III klasa (EN 12899) vrhunske prizmatične reflektirajuće folije od pune kocke superiorne vidljivosti! Ulazni ugao do 50 stepeni. 
Ovo je najsvetliji i najtrajniji materijal. Najmanje 1,7 puta svetlija od kapsulirane folije i do 6 puta svetlija od zatvorene folije. 12 godina garancije na otvorenom.

3M High Intensity Grade 3900

II klasa (EN 12899) reflektivne folije visokog intenziteta koja pruža vrhunsku reflektivnost, posebno kada se priđe pod uglom. 10 godina garancije za upotrebu na otvorenom. Ovo je najčešće korišćena folija za saobraćajnu signalizaciju kockasta ili prizmatična.

3M Engineering Grade 3400 Prismatic & 3200 Reflektujuća

I klasa (EN 12899) inženjerskog nivoa reflektujuće folije. Služi za standardne znakove i najčešće se koriste za parking znakove. 7 do 10 godina garancije na otvorenom.

3M Scotchlite 4000 DG3 Serija

veća vidljivost pri svim uslovima na putu.

Uporedni test vidljivosti znakova noću

Pogledaj video sa uporednim testom vidljivosti STOP znakova različite reflekcije.

Vehicle Conspicuity Marking Tape 3M DG 983

Osvetljenje vozila, puta, barijera i rampi

Previous slide
Next slide

3M™ Diamond Grade™ 983

Reflektujuća traka

Reflektujuća traka specijalno dizajnirana da poboljša vidljivost vozila. Ova High Intensity retroreflektujuća traka zbog jakog lepka se može staviti na različite podloge. Ukoliko se adekvatno zalepi, ova veoma izrdžljiva traka može izdržati i do 5 godina u spoljnim uslovima.

3M ™ Luminous Film 1587

Svetli u mraku

3M ™ Luminous Film 1587 je svetleći film visokih performansi za bezbednost i signalizaciju za izlaz u slučaju opasnosti kao što su sigurnosni znakovi u zgradi, brodovima i vozovima. Nakon što je bio između 10 i 30 minuta na sobnoj temperaturi, može da svetli noću ili na tamnom mestu i do 8 sati. Može se koristiti bez struje a takođe može i neograničeno da traje. Nije otrovan, nije štetan, nije radioaktivan, ne traži neku posebnu zaštitu, lako se koristi i pouzdan je.

Previous slide
Next slide