Ravne termo prese

Siser i Monti Antonio

RAVNE TERMO PRESE

Modeli ravnih termo presa

TS BASE

Odlična ekonomična termo presa za pravljenje majica na zahtev. Dimenzije štampe: 38×38cm. Širok opseg termo transfer materijala: fleks, flok, sublimacija, transfer sito štampe.

TS ONE

Profesionalna ručna termo presa čija se gornja i donja ploča mogu podešavati. Dimenzije štampe: 38×50cm. Ploče su zamenjive sa svim Siser nastavcima (opciono). 

SWING & PULL

Otvara se bočno i doljnja ploča izlazi frontalno radi bržeg pozicioniranja materijala. Ravnomerni pritisak je osiguran mehaničkim sistemom zatvaranja. Dimenzije štampe: 50x38cm. Ploče su zamenjive sa svim Siser nastavcima (opciono). 

TS DOUBLE

Efikasna i jednostavna toplotna presa za duplo bržu produkciju. Dimenzije štampe 38x50cm. Ploče su zamenjive sa svim Siser nastavcima (opciono).

TS MONO

Automatska termo presa koja pruža pneumatsku funkciju i jednu potpornu ploču. Štampa na aluminijumu, keramici do 50 mm debljine. Dimenzije štampe: 40x50cm. Nastavci za štampanje manjih aplikacija, rukava i kačketa su opcioni.

TS DUE

Automatska termo presa koja pruža pneumatsku funkciju i dvostruku potpornu ploču. Gornja ploča se automatski otvara okrećući se u stranu. Štampa na aluminijumu, keramici do 50 mm debljine. Dimenzije štampe: 40x50cm. Nastavci su opcioni.

MONTI ANTONIO 108

Pneumatska ravna termo presa radne površine 117x75cm.
Opciono: hidraulična verzija. Koristi se za: transfer štampu, termo fiksiranje, termo lepljenje filmova i tkanina, plastifikaciju i kotiranje filmova, metalizaciju i zlatotisak, transfer specijalnih efekata.

MONTI ANTONIO 803

Pneumatska ravna termo presa sa dve radne površine 117x75cm.
Koristi se za: transfer štampu, termo fiksiranje, termo lepljenje filmova i tkanina, plastifikaciju i kotiranje filmova, metalizaciju i zlatotisak, transfer specijalnih efekata.

Displej termo prese

Nastavci za termo presu

Nastavci za patike, ahilova peta, kačkete, rukave, rukavice, male aplikacije.

nastavak za patike

nastavak ahilova peta

nastavak za kačkete

nastavak 15x15cm

nastavak za rukave

brendiranje rukavica

nastavak za rukavice

fiksiranje rukavica