Mimaki DTF štampač

Mimaki DTF štampač

DTF

pouzdana & stabilna mašina

TxF150-75

Prvi Mimaki DTF štampač direktno na film

DTF Tehnologija

DTF štampa pruža lak i pristupačan proces za dizajniranje i štampu odeće, najčešće majica. Dizajn se prvo štampa direktno na specijalan film za transfer, koji se zatim posipa vrućim topljivim lepkom u prahu. Kada se zagreje i osuši lepak, list za prenos je spreman za nanošenje na tkaninu pomoću toplotne prese.

Dizajn

RIP Softver

DTF Štampa

Puder / Lepak

Sušenje

Termo presa

DTF šejker PRO80

Savršen za veliku Roll to Roll proizvodnju

DTF Film

DTF Transfer Film je svestran i efikasan transfer film koji se koristi u procesu DTF štampanja za kreiranje visokokvalitetnih transfera u punom koloru na širokom spektru podloga, uključujući pamuk, svilu, rajon, poliester, frotir. Primena DTF štampe je široka, od modne konfekcije preko etiketiranja do radnih odela.

Previous slide
Next slide
Mimaki tehnologije
NCU & NRS

NCU jedinica za proveru mlaznica i NRS sistem za automatski oporavak mlaznica, obezbeđuju da se procesi sprovode efikasno uz minimalnu potrebnu intervenciju.

MCT Mimaki sistem za cirkulaciju boje

Ugrađeni sistem za cirkulaciju mastila i dizajn pakovanja mastila sa degasiranim bojama sprečavaju uobičajene probleme sa DTF-om, kao što su loše izbacivanje boje i začepljenje bele boje. 

OEKO-TEKS®

ECO PASSPORT sertifikat

Mimaki je kreirao sopstveni asortiman pigmentnih boja na bazi vode PHT50 sa OEKO-TEKS® ECO PASSPORT sertifikatom, što garantuje da su bezbednosni i ekološki standardi ispunjeni.

Mimaki Raster Link RIP Software

Program za štampu RIP&Print

Vrlo jednostavan za upotrebu uz pregršt funkcija dostupnih iz jednog prozora.