Epson DTG štampači – direktno na tekstil

Epson DTG štampači – direktno na tekstil

Tehnologija za štampu majica i trenerki

F3000/F2100 – štampanje direktno na tekstil
Siser TS – termo presa za fiksiranje

F3000 Ekološka boja velike zapremine

Kertridži za štampač F3000 zapremine 1500ml,  CMYK+2BELE+ML.

Ekološka štampa

Mastila ispunjavaju Globalni standard organskog tekstila (GOTS), a vi ste sigurni da možete da se pridržavate Oeko-Tek Standarda 100 za visokokvalitetni ekološki tekstil1.

Visok kvalitet štampe

Tehnologija verifikacije mlaznica (NVT) štampača automatski proverava da li mlaznice pucaju tačno, omogućava tačno poravnanje tačaka pri velikim brzinama štampe. Održava se čak i gustina belog mastila, što pomaže u stvaranju svetlijih boja na tamnijoj odeći.

F2100 Ekološka UltraChrome DG boja

Kertridži za štampač F2100 zapremine 600ml,  CMYK+2BELE,  nude živopisne boje i postojano belo mastilo otporno na pukotine.

User-friendli display- jednostavan za korišćenje

Ekran osetljiv na dodir od 4,3 inča, olakšava proveru nivoa mastila, preostalo vreme do čišćenje i automatsko podešavanje praznine. Podešavanje štampe na jednom ekranu, čak i tokom štampanja. Uključen i zvučni signal upozorenja.

Povećajte svoju produktivnost

F3000 koristi senzore za automatsko otkrivanje visine površine odeće. Automatsko podešavanje razmaka za valjak omogućava SC-F3000 da prihvati debljine odeće do 29,5 mm, a dodavanje druge glave za štampu pomaže u postizanju velike brzine štampe.

Primena

Štampajte na majicama, polo majicama, platnenim patikama, cegerima i drugim tekstilnim proizvodima.

 

DTG štampa na majicama

DTG štampa na patikama

DTG štampa na cegerima

Softver Garment Creator

Svestrani i besplatni softver Epson Garment Creator omogućava dodavanje teksta i više slika, kreiranje unapred podešenih postavki za korekciju slika, a ujedno sadrži i aktivnu fasciklu i podršku za CMYK slike.