Epson F500 sublimacioni štampač na 0,6m

Epson F500 sublimacioni štampač na 0,6m

EPSON-F500

SUBLI ŠTAMPA PROMO MATERIJALA I SUVENIRA

Iskoristite

FLEKSIBILNOST U PROIZVODNJI

Epsonov prvi 24-inčni štampač sa sublimacijom boja.
Napravljen da bude jednostavan za upotrebu i dobro je rešenje za dopunu štamparije novom tehnologijom ili za ulazak u subli štampu. Garancija i na glavu za štampu.

 

Tehnologija za subli štampu

TERMO PRESA TS One 50x38cm

SUBLI PAPIR 60cm tabak A3 i A4

JEDNOSTAVNO

punjenje

ČAK I TOKOM ŠTAMPANJA

Ove inovativne bočice sa mastilom od 140ml, možete čak da koristite i za dopunjavanje mastila tokom štampanja, što značajno smanjuje prekide u radu.

Jednostavna

UPOTREBA I ODRŽAVANJE

Ekran od 4,3 inča osetljiv na dodir pruža jednostavan pristup neophodnim informacijama i možete da ga koristite čak i dok nosite rukavice. F500 takođe sadrži funkciju povezivanja na Wi-Fi i funkciju automatske promene medija, što vam omogućava da koristite i održavate štampač iako niste stručnjak.

Primena

Bez obzira na to da li štampate maske za telefone, šolje, podloge za miš, majice ili jastuke, F500 nudi malim preduzećima kratko vreme realizacije, pouzdanost i niske troškove održavanja, i to bez potrebe za posebnim znanjem kada je reč o podešavanju, radu ili održavanju štampača.

DISKRETNA

elegancija

Kompaktan, neupadljiv dizajn se uklapa u većinu radnih okruženja. Pažljivo dizajnirani F500 takođe sadrži mnoštvo tehnoloških funkcija koje će vam pomoći da uštedite na vremenu, povećati vašu produktivnost i pojednostaviti vaš život.